English
Italiano
English
Home Page
History
Products
Where
About us
Contact
Our products, our specialities
Navigator: »
Home Page
»
Products
»
Provoloncini
SHARE:
Fresh
Fior di Latte
Provola Affummicata
Scamorza
Moscioni
Provoloncini
Fior di Ricotta
Ricotta tipo Roma
Stracchino
Squaquerone
Primo sale
Fiocco di Latte
Caciottine Erborinate
Formaggi Ripieni
Salamino Bianco
Salamino Affummicato
Ricotta Salata
Seasoned
Caciocavallo
Formaggio di Stabiae
Formaggio Surriento
Specialities
Burrata
Rolle di Mozzarella
Creme dolci
Creme rustiche
Provolone Raimo
Ricotta infornata dolce
Yogurt
YoRaimo
Provoloncini
Provoloncino is a "pasta filata e dura" (stringy and hard texture) cheese, cooked twice and soaked in the brine to be consumed fresh or seasoned.
INGREDIENTS: Milk, curdle, salt.